Pastamıza yumurta ve şekeri çırparak başlıyoruz. Yumurta ve şeker köpürene kadar çırpıyoruz. Köpüren yumurta ve şekerimizin üzerine vanilyamızı, kabartma tozunu ve unumuzu da ekleyip çırpmaya devam ediyoruz. Kıvama geldikten sonra yağladığımız borcama kek hamurumuzu döküyoruz. Önceden açtığımız fırınımızı 170 derecede ısıtıyoruz. Isına fırına kekimizi koyup pişiriyoruz. Kekimiz piştikten sonra soğumaya bırakıyoruz. Tekrardan bir kapta şekeri ve sütü çırpıyoruz. Kekimiz tamamen soğuduktan sonra bu karışımı kekimizin üstüne döküyoruz. Kekimiz süt karışımını içine alana kadar muhallebimizi yapıyoruz o sırada. Ocağımızı orta ateşte açalım ve derin bir tencereyi üzerine koyalım.
İçine sütümüzü, toz şekerimizi, unumuzu, nişastamızı ve vanilyamızı koyup koyulaşana kadar pişiriyoruz. Pişen muhallebimizi ocaktan alıyoruz ve soğumaya bırakıyoruz. Muhallebimiz soğuduktan sonra krem şantiyi içine döküp mikserle çırpıyoruz. Krem şantiyle birlikte çırptıktan sonra kekimizin üzerine seriyoruz. Soğuması için üç dört saat buzdolabında bekletiyoruz. Sonra çıkarıp kesiyoruz ve servis tabağına alıyoruz. Üzerine Hindistan cevizi ve ceviz, fındık gibi kuruyemişlerle süslüyoruz. Sonra servis yapıyoruz.
Afiyet olsun.