İlk önce kakaolu pudingi arkadaki talimatları okuyarak yapın ve pudingin ılınmasını bekleyin. Pötibör bisküvileri bir bardak süt ile yumuşatın ve iki kat olarak borcam tepsiye yerleştirin. Ilıyan kakaolu pudingi dökün ve yayın. Kakaolu pudingin üzerine tekrar sütle pötibör bisküvileri ıslatıp iki kat olarak koyun. Daha sonra vanilyalı pudingi arasındaki talimatlara göre yapın ve ılımaya bırakın. Ilındıktan sonra vanilyalı pudingi bisküvilerin üzerine dökün ve yayın. Bu işlemden sonra pastanızı 2-3 saat dinlendirin.
Çikolatalı sosu için bir tencereye süt, nişasta, kakao ve toz şekeri koyun ve topaklanmalar geçene kadar karıştırın. Topaklanma geçtikten sonra ocağın altını açın ve sürekli karıştırın.
Kaynamaya başlayan çikolata sosunu birkaç dakika pişin ve ocaktan alın. Üzerinin kaymak tutmaması için arada karıştırınız. İki üç saat dinlenen pastanızı servis yapabilirsiniz. Üzerine hazırladığınız çikolatalı sostan bol dökmeniz tavsiye edilir. Kısa sürede pastanız hazır.
Afiyet olsun.