Öncelikle sütü tencereye alıyoruz ardından unu nişastayı, vanilyayı, margarin ve şekeri koyup ocağın altını açarak çırpma teliyle muhallebiyi sürekli karıştırıyoruz. Göz göz olup fokurdamaya başlayınca ocağın altını kapatıyoruz muhallebi hazır. 15-20 dakika soğumasını beklemeye bırakıyoruz, bu arada yüzü tabaka tutmasın diye de arada bir karıştırmak gerekiyor.
Pötibörleri kırıyoruz, yarım paket sade, yarım paket kakaolu pötibör bisküvileri kırdıktan sonra streç film serdiğimiz kalıbımıza muhallebiyi boşaltıyoruz bisküvili karışımı ardından da üzerine 4-5 adet kakaolu bisküvi yerleştiriyoruz. Üstünü streç film ile kapatarak buzdolabına koyuyoruz 2-3 saat dinlendiriyoruz. Ardından krem şantiyi 1 su bardağından iki parmak eksik soğuk süt ile çırpıp, krem şantiyi pastamızın her yerine sürüyoruz. 1 saat daha dolapta dinlendirdikten sonra üzerini süsleyip servise hazır ediyoruz. Pastamız hazır afiyet olsun.