İlk olarak kek hazırlanmalıdır.
Yumurta ve şeker iyice çırpılmalıdır. Daha sonra süt ve sıvı yağda eklenerek, iyice karıştırılmalıdır. Vanilya ve kabartma tozu da koyulduktan sonra, en sonunda karıştırılarak, güzel bir kek harcı elde edilmelidir. Daha sonra kare büyük bir borcama dökülüp, önceden ısıtılmış 175 derece fırında pişirilmelidir. Kek pişerken krema hazırlanmalıdır. Süt, nişasta ve şeker kaynayana kadar karıştırılmalıdır. Kaynamaya yakın, damla sakızı da koyulup, muhallebi kıvamına gelince ocaktan alınmalıdır. Daha sonra krema rondodan geçirilerek, pürüzsüz bir hale getirilmelidir. Pişen kek ve krema iyice soğumaya bırakılmalıdır. En son çikolata sosu yapılmalıdır. Çikolatalar benmari usulü eritilmelidir.
Kekin üzerine ilk olarak, spatula yardımı ile krema sürülmelidir. Daha sonra damla çikolatalar eşit şekilde üzerine koyulmalıdır. En son çikolata sosu da döküldükten sonra, en az 3-4 saat buzdolabında bekletilmelidir. Daha sonra çayların yanında servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.