İlk olarak kek hazırlanmalıdır. Bir kabın içerisine yumurta ve toz şeker koyulup, köpürene kadar çırpılmalıdır. Sıvı yağ, süt, vanilya, un ve kabartma tozu koyulup, karıştırılmalıdır. Tepsi yağlanmalıdır. Önceden ısıtılmış 170 derecede kek pişirilmelidir. Pişen kek, soğumaya bırakılmalıdır. Sos için; süt, kakao ve toz şeker, tencereye koyulmalıdır. Koyulaşana kadar pişirilmelidir. Soğuyan kek kare şekilde kesilmelidir. Her tarafı sosa bulanmalıdır. Buzdolabında iki saat bekletilmelidir. Krema içinse; süt, şeker, un, toz şeker ve vanilya koyulaşana kadar pişirilmelidir.
Piştikten sonra, labne peynir de eklenip, 5 dakika mikser ile çırpılmalıdır. Buzdolabından çıkarılan kekler, enlemesine kesilmelidir. Daha sonra hazırlanan krema aralarına sürülüp, Hindistan cevizine bulanmalıdır. En son Antep fıstığı da serpildikten sonra, servise hazırdır.
Afiyet olsun.