Kedi dili bisküvilerin yarısını ayırın ve bir kenara alın. Diğer yarısını da bir kâse içerisine boşalttığınız bir su bardağı süt ile ıslatın. Dikdörtgen bir borcam içerisine ıslatılmış olan kedi dillerini yan yana dizin. İlk olarak sade olan kremasını hazırlayın bunun için bir tencere içerisine sütü, un, mısır nişastası ve toz şekeri alıp çırpma teli ile güzelce karıştırın ardından ocağa alıp sürekli karıştırmak şartı ile koyu kıvama gelene kadar pişirin. Ocağın altını kapattıktan sonra bir paket vanilya ve bir çorba kaşığı margarin ilave edin karıştırın. Hazır olan bu sade krema biraz soğuduktan sonra ıslatmış olduğunuz kedi dilinin üzerine dikkatli bir şekilde dökün ve her tarafını eşit edin.
Daha sonra çikolatalı kreması için uygun bir tencere içerisine süt, kakao, toz şeker ve unu ilave ederek yine çırpma teli ile biraz karıştırdıktan sonra ocağın üzerine alarak sürekli karıştırmak şartı ile pişirin. Tam kaynamaya başlarken bitter çikolatayı da ilave edip çikolata eriyene kadar karıştırın. Bir kenara ayırdığınız kedi dili bisküvileri de sütle ıslatıp sade olan kremanın üzerine dizin. Soğumuş olan çikolatalı kremayı kedi dili bisküvilerin üzerine dökün. Buzdolabında yaklaşık olarak 5-6 saat kadar beklettikten sonra servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.