Orta boy bir tencerede süt, nişasta, un ve yumurtayı karışım homojen oluncaya kadar karıştırın. Daha sonra ocağınızı ateşleyin ve homojen karışımınızı muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırın ve vanilyayı ekleyiniz. Başka bir kabın içinde 1 poşet krem şantiyi süt ile iyi karıştırın ve hazırladığınız kremanın içini dökerek iyice homojen oluncaya kadar çırpınız. Borcamın (Kare olması tercih edilir) içine bir sıra kedi dilini sıralayın ve her kedi dilini 1 tatlı kaşığı süt ile ıslatın ve hazırladığınız kremanın yarısın dökün ve güzelce yayın üstüne de muz dilimlerini sıralayınız.
Daha sonra ikinci sıra için kedi dillerini sıralayın ve tatlı kaşığı ile her bir kedi dilini süt ile ıslatın ve kremanın geri kalanını ıslatılan dillerin üzerine güzelce yaydıktan sonra pastamızı buzdolabında kreması kurumasın diye 1 gün bekletiyoruz.
Afiyet olsun.