Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Şeker hamurundan pasta yapmayı daha önce denedim ama tarifteki detaylar sayesinde daha iyi bir sonuç alabileceğimi düşünüyorum. Özellikle şeker hamurunu açarken nişasta kullanma önerisi çok işime yaradı. Ayrıca, gıda boyası ile renk vermek de pastayı daha çekici hale getirebilir. Bir de, pasta kaplandıktan sonra hemen servis edilmesi gerektiği bilgisi önemli, çünkü bu şekilde hamurun kıvamı korunmuş olur. Acaba daha önce bu tarife benzer bir pasta yapmayı denediniz mi? Sonuç nasıl oldu?
Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Şeker hamurundan pasta yapmayı daha önce denedim ama tarifteki detaylar sayesinde daha iyi bir sonuç alabileceğimi düşünüyorum. Özellikle şeker hamurunu açarken nişasta kullanma önerisi çok işime yaradı. Ayrıca, gıda boyası ile renk vermek de pastayı daha çekici hale getirebilir. Bir de, pasta kaplandıktan sonra hemen servis edilmesi gerektiği bilgisi önemli, çünkü bu şekilde hamurun kıvamı korunmuş olur. Acaba daha önce bu tarife benzer bir pasta yapmayı denediniz mi? Sonuç nasıl oldu?
Cevap yaz